Бащата на британския премиер Борис Джонсън е летял до Гърция, въпреки

...
Бащата на британския премиер Борис Джонсън е летял до Гърция, въпреки
Коментари Харесай

Таткото на БоДжо в Гърция, не слуша сина си

Бащата на английския премиер Борис Джонсън е летял до Гърция, макар предизвестията на държавното управление в Лондон да се заобикаля пътешестване в изискванията на пандемия. Стенли Джонсън е пренебрегнал напътствията на външното министерство, съгласно които британците не би трябвало да вървят в чужбина, в случай че не е извънредно неотложно, написа Daily Mail.

79-годишният някогашен евродепутат дошъл нощес в Атина, с цел да посети планинската си вила и самичък се похвалил с пътуването си в Инстаграм.

Стенли Джонсън е прелетял през българската столица София, тъй като гръцкото държавно управление забрани директните полети от Обединеното кралство доникъде на юли, написа английското издание. От балкона на своята вила в Северна Гърция снощи г-н Джонсън сподели: „ Аз съм в Пелион по бизнес, пробвам се да подсигуря собствеността си предвид на идния сезон за отдаване чартърен. Трябва да наложа ограничения за разграничаване в парцела, тъй като тук вземат това доста съществено ".

" Всичко, което желаеха да знаят, е от кое място пристигам и какво ще върша. Беше ми измерена температурата и два пъти ми взеха проби ", споделя той.

Вилата с четири спални в Пелион има басейн и тераси с аспект към планината и морето. Плажът е единствено на пет минути пешком през маслинова горичка. 

Пътуването на господин Джонсън демонстрира, че е допустимо да се пътува през трета страна, с цел да се заобиколят разпоредбите, предопределени да спрат разпространяването на ковид, написа британският таблоид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР